állat RSS

állat, nyest -

Páran a Facebook oldalunkon @nyeststop úgy érezték, hogy a kommentekben meg kell nyilvánulniuk, akár a hirdetésre reagálva válaszként, hogy miként oldották meg a helyzetet nem állatbaráti módon 0 forintból. Ezeket a kommenteket, miután a lentebbi szöveget válaszként elküldtem, minden esetben törölték. :)  Itt is szeretnénk még egyszer megerősíteni: A nyest megmérgezése, kilövése jogszabályba ütközik. A 2012. évi, a BTK C. törvény XXIII. fejezetének 245.§-a alapján bűncselekmény, mely akár három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Mi a nyest motortértől való távol tartásában hiszünk! Jobb ez így nekik és nekünk is! Válassza Ön is ezt az utat!

Érdekel

állat, nyest -

#1 Hogyan néz ki a nyest? A nyest testhossza 40-54 cm, farokhossza 22-30 cm, testtömege 1,1-2,3 kg. Karcsú testalkata és viszonylag rövid lábai vannak és szőrzete barnás színű. A nyest jellegzetessége a nagy fehér mellfolt, ami legfőbb megkülönböztető jegye a nyuszttól, mivel a nyuszt mellfoltja narancssárgás színű. A nyest orra világos színű, talppárnái szőrtelenek.

Érdekel

állat, nyest, nyeststop -

A nyest gyakori hívatlan vendégünk lehet és a nyest elleni védekezés rengeteg fejtörést okozhat. Rövid, 4 részes minisorozatban szeretnénk bemutatni egy kicsit közelebbről az állatot és felbukkanásának jellemző nyomait.

Érdekel